| | | | |
TORSDAG 29. NOVEMBER 2018 KL. 20:00
JANE & SHANE
Julekoncert

Kom i julestemning når Jane & Shane inviterer på en hjertevarm koncert med nye og traditionelle julesange fra Irland, England og Skandinavien. Jane & Shane hører til blandt de mest populære navne på den danske musikscene. En forrygende, velspillende og charmerende duo, der altid er garant for en god koncert, uanset hvor de spiller!

Til julekoncerterne har Jane & Shane håndplukket en række gamle og nye irske sange, som ”Miss Fogarty's Christmas Cake” (med historien om et tilfælde af julemads-forgiftning…), men spiller også en smuk vinter-klassiker af Vivaldi. 

Fortællinger om muntre irske juletraditioner, keltiske julesange og engelske ”Christmas carols” blandes med nordiske jule-valse og de danske favoritter er naturligvis også med, når violin-virtuosen Jane møder Shanes guitar, bodrán og stemme. Og resultatet? Et uimodståeligt ”Christmas-blend”!

Engelske Jane Clark (violin) og irske Shane Donnelly (guitar, irsk tromme og vokal) har deres musikalske afsæt i den britiske folkemusik. En musiktradition, der har præget dem siden barnsben, og som derfor ligger dybt forankret i deres personlighed og musikalske stil. Når de går på scenen, er deres energi og ubetingede tilstedeværelse så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med og føle musikkens energi forplante sig i krop og sjæl.

"Deres udstråling må gøre en koncert meningsfuld – selv for døve!” - Niels Hausgaard 

“Kulturhuset i Arden var fyldt til sidste plads en kold decemberaften til et herligt gensyn med Jane & Shane, som var på banen igen efter Janes barselsorlov med en dejlig julekoncert.
Gensynsglæden var stor og alle publikums forventninger blev til fulde opfyldt med et rigtigt juleprogram med engelske, skotske, irske og skandinaviske julesange- og melodier.
Både Jane og Shane var i topform og havde tydeligvis også glædet sig til at komme på scenen igen til en koncert, som var en stor oplevelse med Janes virtuose violin og Shanes varme stemme og lune fortællinger.” Kulturhuset i Arden

"Fantastisk musikalitet og overlegen teknisk dygtighed, kombineret med overskud af charme og et glimt i øjet, fik et begejstret publikum i en propfuld Ørslev kirke ved Vordingborg op af stolestaderne i en langvarig stående applaus ved Jane & Shane koncerten.” Ørslev kirke

”I halvanden time rev musikerparret os med sig på glædens vinger......Det blev en aften, der ville noget; nemlig flytte humøret mod de højere luftlag, som der jo netop er rum til og mening med i en kirke!” Stokkemarke Kirke 


Det er muligt at tilkøbe spisning inden koncerten. Menuen denne aften er sukkersaltet skinke med grøntkål og kartofler, som serveres i café Cassiopeia kl. 18:00. 
Prisen er 150 kr. og inkluderer ikke drikkevarer. Bemærk: der er kun et begrænset antal pladser.

Prisen er 150 kr. og inkluderer ikke drikkevarer. Bemærk: der er kun et begrænset antal pladser.

Bookmark and Share
Pris: 180 kr. inkl. gebyrer og garderobe. Middag med Irish Stew i Café Cassiopeia kan tilkøbes for 150 kr.
Store sal - Unummererede pladser
Dørene åbnes kl. 19:30
Arrangør: Galaksen
PRAKTISKE LINKS
KONTAKT OS
Kulturhuset Galaksen
Bymidten 48, 3500 Værløse
tlf.: 7235 4720
info@galaksen.dk

Find vej

EAN: 5798008527425
CVR: 29188327
FØLG OS

NYHEDSBREV

TILMED DIG