| | | | |
Om Galaksen

Galaksen - Nordsjællands smukkeste koncertsal

I Furesø Kommune opstod tanken om et kulturhus som en idé, der ved hjælp af en masse dedikerede mennesker på forunderlig vis blev til Kulturhuset Galaksen, som åbnede i juni 2006.

Det er ikke tilfældigt, at Værløses nye kulturhus har fået navnet Galaksen.
Huset skal og vil favne vidt med kulturtilbud til fortrinsvis alle Furesøs borgere Galaksen har et bredt program af kulturelle arrangementer, koncerter, teater, danseforestillinger, foredrag, mødevirksomhed, filmfremvisning, konferencer og workshops med videre.

Desuden lægger vi i Galaksen vægt på at udfordre og overraske vores publikum. Derfor har vi også til stadighed arrangementer, der i den grad udfordrer publikum. Her er der tale om nationale såvel som internationale arrangementer. Men én ting er sikkert, du får en oplevelse ud over det sædvanlige - og det er aldrig kedeligt.

Siden Galaksen åbnede dørene i 2006 har huset budt på rigtig mange gode arrangementer - show med Niels Hausgaard, jazz med Lill Lindfors, gospel med Etta Cameron, opera med Barbara Hendricks, foredrag, kammerkor og råbekor, Nik & Jay, Danmarksmesterskab i Big Band Battle og meget meget mere.

I Galaksen producerer vi også vore egne arrangementer. Her kan nævnes musikkonkurrencen Stjernekamp, Dm i Big band Battle, Stjernestunder med Jan Hertz, Ungdomsmusical. 
Men især vores teaterforestilling med ældre borgere, har fået utroligt meget ros og omtale.

Galaksen vil uden tvivl byde endnu flere spændende kunstnere indenfor fremover. Kun fantasien sætter grænser.

Vi glæder os til også at byde dig velkommen!


Galaksen er støttet af Statens Kunstfond.
PRAKTISKE LINKS
KONTAKT OS
Kulturhuset Galaksen
Bymidten 48, 3500 Værløse
tlf.: 7235 4720
info@galaksen.dk

Find vej

EAN: 5798008527425
CVR: 29188327
FØLG OS

NYHEDSBREV

TILMED DIG