| | | | |
Praktisk information
Herunder kan du læse svarene på de spørgsmål vi oftest bliver stillet. 

Galaksens nyeste sæsonmagasin for foråret 2018
Galaksens program kan læses online her

Hold dig opdateret
På vores sociale medier holder vi dig altid opdateret med nyheder, informationer og fun facts

Træffetid i Galaksens administration 
På Galaksens kontor er vi kun ganske få medarbejdere med rigtig mange opgaver, der tit kræver, at vi er væk fra kontoret. Derfor har vi ikke nogen særlig åbningstid. Du er altid velkommen til at komme forbi, men vi kan ikke garantere, at vi er til at træffe. 
Men internettet er aldrig lukket, og derfor opfordrer vi altid til, at billetter købes via Galaksens hjemmeside ligesom vi opfordrer jer til at aftale møder med os, så I ikke går forgæves.

Vi kan træffes på tlf.: 7235 4720 eller via info@galaksen.dk 

Betaling i Galaksen
Vi modtager følgende betalingsmidler: 
  • Kontant 
  • Dankort 
  • MobilePay (tlf. 7216 5507)

Kan jeg aflevere mit overtøj i en garderobe? 
Ja, for det er nemlig ikke tilladt at medbringe overtøj i Galaksens koncertsal. 
Der er derfor en bemandet garderobe, som er inkluderet i din billetpris. 
Bemærk: Der er ingen gratis garderobe i Galaksen. 

Er der teleslynge i Galaksen? 
Ja, i den store sal. Vær opmærksom på at teleslyngen fungerer bedst ved siddepladser på gulvet foran scenen. For gæster, der er afhængige af teleslyngen, anbefales det derfor at købe siddepladser på gulvet fremfor på tribunen eller balkonen. 
Har du behov for at benytte Galaksens teleslynge, henvender du dig blot til personalet, når du ankommer til Galaksen inden et arrangement. 

Kan jeg spise i forbindelse med en koncert eller forestilling i Galaksen?
Galaksens Café Cassiopeia tilbyder spisning som tilkøb til udvalgte arrangementer . Cassiopeia kan maks have 60 spisende gæster og menuen er ikke a la carte. Alle spiser samme menu, som typisk serveres som buffet. Det er super hyggeligt og uformelt. Vil du gerne på restaurant elelr spisested med a la carte menuer henviser vi til de nærliggende spisesteder og restauranter på Værløse Bymidte.
Klik her og se oversigten over tilbuddene i Værløse Bymidte

4 for 500 kr.
Ved køb af billetter til 
får du alle fire forestillinger for bare 500 kr. Rabatten forudsætter, at du køber alle fire billetter på én gang.

Billetkøb
Galaksen refunderer ikke købte billetter. 
Bemærk dog, at der er særlige regler for arrangementer, der aflyses elelr rykkes.

Billetter, der sælges via Billetten eller anden billetudbyder kan blive pålagt et gebyr fra billetudbyderen. Dette vil fremgå når du køber dine billetter.
 
Hvor køber jeg billetter til Galaksen? 
Billetter til Galaksens arrangementer sælges primært hos Billetten. Det er også muligt at købe billet i indgangen inden et arrangement, såfremt det ikke er udsolgt. 

Det fremgår både af Galaksens program og kalenderen her på siden, hvor billetter kan købes. 
Nedenfor kan du læse om de forhold, der gør sig gældende de enkelte salgssteder. 

Hvad koster min billet, hvis jeg først køber den i indgangen inden et arrangement? 
Køber du din billet i forsalg, sparer du kr. 25,-. Derfor er billetprisen i forsalg altid kr. 25,- lavere end billetprisen i entreen inden et arrangement. 
Når vores publikum køber billetter i forsalg, er det nemlig med til at sikre de bedst mulige forhold ved et arrangement, eksempelvis et passende antal stole og borde samt nok personale til at betjene alle Galaksens gæster. Derfor honorerer vi kunder, der køber billet i forsalg, med en billigere billetpris. 

Børnebilletter 
Børn til og med 14 år kan købe børnebilletter. Børn under 2 år kommer gratis med i Galaksen.

Børnekoncert i Galaksen.
Når I kommer til Galaksen, står vores søde, frivillige garderobepersonale klar til at tage imod jeres overtøj. Kom gerne i god tid, så I kan nå at komme ud af overtøjet og ind i salen. Der er ingen stole i salen. Det er nemlig meningen, at man står/danser eller sætter sig på gulvet. I må gerne selv medbringe puder til at sidde på, og vi har samtidig også en del børnesæder – sådan nogle man også bruger i biografen. Alternativt er det ofte muligt at sætte sig på vores balkon. Der er masser af stole.

For nogen virker det måske lidt tosset, at vi ikke har stole fremme i salen, men det er faktisk på den måde, børnene får den bedste oplevelse, for det giver dem frihed til at bevæge sig. Så der er plads til, at de kan danse med, hoppe af begejstring, sætte sig på skødet af en voksen eller løbe lidt frem til scenen og lidt tilbage igen.

Billetter til Furesø Teaters (Syvstjernescenen) forestillinger  
Furesø Teater sælger billetter til deres forestillinger via tlf. 2627 4488  
Du kan læse mere på Furesø Teaters hjemmeside.

Billetter til Egnsteatret Undergrundens forestillinger
Undergrunden sælger billetter til deres forestillinger via www.undergrunden.com, www.teaterbilletter.dk eller ved en mail direkte til stine@undergrunden.com.

Tilgængelighed for handicappede
I Galaksen vil vi gerne sikre, at alle med et handicap kan føle sig hjemme. Om du er i kørestol, har brug for ledsager eller tolk, så hjælper vi dig gerne. Du kan altid kontakte os på 7235 4720 eller info@galaksen.dk så er vi klar med hjælp og rådgivning. 

Kørestolsbilletter 
Galaksen reserverer ved hvert arrangement et givent antal billetter til kørestolsbrugere. Disse kan købes via Galaksen på info@galaksen.dk eller ved at ringe på 7235 4720. 
Galaksen understreger, at disse pladser er forbeholdt kørestolsbrugere og derfor udelukkende omfatter en tom plads på gulvet og altså ikke en stol. Det er ikke tilladt at medbringe egen stol. Galaksen ombytter eller refunderer ikke kørestolsbilletter, der er købt ved en fejl. 
Med andre ord: er du ikke kørestolsbruger så undlad venligst at køb en kørestolsplads.

Ledsagerbilletter 
Galaksen giver indehavere af Ledsagerkort mulighed for gratis at medtage en ledsager til alle kulturelle arrangementer. Ledsagerbilletter skal altid forudbestilles ved henvendelse til Galaksen på tlf. 7235 4720 eller på info@galaksen.dk
Ansøgningsskema til Ledsagerkort rekvireres hos Invalideorganisationernes Brugerservice af den handicappede mod betaling af et gebyr på kr. 100,-.
Du kan læse mere om Ledsagerkort på De Samvirkende Invalideorganisationers hjemmeside. 

PRAKTISKE LINKS
KONTAKT OS
Kulturhuset Galaksen
Bymidten 48, 3500 Værløse
tlf.: 7235 4720
info@galaksen.dk

Find vej

EAN: 5798008527425
CVR: 29188327
FØLG OS

NYHEDSBREV

TILMED DIG